onsdag den 20. april 2011

Jeg er helt forvirret og varm og tummelumsk. Jeg har det som om jeg har sovet i 5 døgn. Den pludselige omvæltning fra fest og farver og fuldskab og for mange mærkelige fyre, til den tryggede varme stemning og stilhed der ligger over sommerhuse, er mærkelig. Jeg føler mig bims.
Efter en weekend med årets første tur på posen om fredagen, skateåbning lørdag formiddag + fest på Kapelvej 44, med mange skæve mennesker, en klam og nærgående franskmand, en lidt for sød anden fyr som jeg kyssede en smule med, og som jeg for øvrigt ikke ved noget som helst om, og aldrig kommer til at vide noget som helst om og en togtur hjem med 2 andre franskmænd (den ene en kvinde der ville sælge den anden), følte jeg mig utroligt isoleret fra omverdenen da jeg pludselig lå i mit sommerhus' have, uden nogen som helst mulighed for kontakt.
Har i de sidste dage - uden pis - ikke lavet andet, end at læse, spise og sove. Var én gang ude at gå tur på Klinten, ellers har jeg ikke bevæget mig uden for en radius på 5 meter......... Men nu er jeg hjemme, med en smule farver på ben og arme og det er ret dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar