søndag den 27. marts 2011


"Ej men
For helvet
hvad er der galt med drenge
jeg gider ikke det der ræs længere
og gå rundt og snakke om dem
som om de var på status med en gud
hvad skerr der .."


- Rozz

12 kommentarer:

 1. hahahahaah det har jeg jo sagt

  SvarSlet
 2. fucking sandt.
  men tit tror jeg faktisk også at de er lidt træt af at alle piger snakker til dem på samme tilbedende manér : ).
  jeg er i hvert fald begyndt at snakke til hvem som helst (også meget labre hankøn), som var den en hvilken som helst anden person. De virker tit til at finde det ret befriende faktisk. haha.

  Og så er der dem der bare ikke kan få nok af sig selv. De er ikke værd at snakke med alligevel..

  SvarSlet
 3. Vi bruger så satans meget tid på at spekulere og fundere og analysere alt hvad fyre gør og siger. Som Laura så rigtigt siger, så taler vi så tilbedende og så meget om dem, at de kunne være guder.
  Jeg er faktisk pissetræt af det. Det hele går sgu ud på at møde nye drenge, score dem og derefter gå videre til den næste. Ej, skal nok passe på med at tale andres sag, men jeg ser det bare over det hele efterhånden.

  Idag er der jo ikke nogen der er vilde med én eller anden, idag "ku'" man bare godt........ Vi glemmer at se ind i væsenet i stedet for bare på kroppen og deres lidt for charmerende smil.

  SvarSlet
 4. uh.. på den måde.
  det er fucking sandt.
  som i; virkelig fucking sandt.

  SvarSlet
 5. Man bliver helt hidsig af at tænke på det.

  SvarSlet
 6. Kan godt se hvad i mener.. Og er enig, jeg bliver så træt af at når nogen har det fedt sammen til en fest fx, så er det bare en one-time-thing og "ooh shit, det bliver akavet på mandag.."


  men så alligevel.
  Der er altså stadig tilfælde hvor folk finder noget, der rent faktisk er rart :)
  Se bare på Gunilla, hun havde det fantastisk med, som hun ville sige, "den overvægtige indvandrer med agne" og gik så vidt som til at sige at dét var hvad man kaldte ægte kærlighed.

  SvarSlet
 7. Ja, men mens hun sagde det, fniste hun undskyldende, og de eneste der sad i lokalet mens hun sagde det, var 5 piger, der ikke ville sige noget så tilstrækkeligt "ligegyldigt" for andre mennesker, videre.

  SvarSlet
 8. Jeg synes ikke det var ligegyldigt....

  netop fordi det var gunilla, synes jeg det var fedt af hende at sige... at hun sagde det som i "det var virkelig ægte kærlighed" og ikke som i "ej, jeg var sammen med den grimmeste igår, og det skal bare ikke videre"

  SvarSlet
 9. Nej, det jeg mener med "ligegyldigt" er, at der bliver spredt så meget rundt mellem folk som i princippet er fuldstændig ligegyldigt, men som alligevel kommer til at betyde noget, når det løber rundt som et dårligt rygte.

  SvarSlet
 10. "Idag er der jo ikke nogen der er vilde med én eller anden, idag "ku'" man bare godt........ Vi glemmer at se ind i væsenet i stedet for bare på kroppen og deres lidt for charmerende smil."

  det er jo en af de mest sande sætninger der er skrevet. jeg var jo sammen med ham der duden. han var sgu heller ikke en skønhed men det var virkelig hyggelig og han var rigtig sød. det var bare meget ærgerligt man skulle komme i skole mandagen efter og få alle de der kommentarer "omg hvordan kunne du". hvis livet ikke kun handlede om alis-trøjer, et frækt smil og et fjæs uden akne så ville folk sgu da have det fucking meget bedre. men jeg ved ikke om det er andre folk eller min selvtillid der fejler mest ..

  SvarSlet
 11. Selvom jeg sagde det med akne, så er jeg stadig enig i det du siger..
  Det kan godt være at det virkede sådan, men jeg dømmer dig altså ikke fordi du har kysset med en eller anden fyr. Jeg synes bare det var nice at du havde en fed aften med en fyr, hvem ville ikke også godt have haft det :)
  Alle er lidt overfladiske engang i mellem, men jeg kender stadig godt det med at man nogle gange føler man skal undskylde for en aften med en fyr, eller en mening man har om en fyr man kender...

  ved ikke om det gav nogen som helst mening, men ville i hvert fald lige prøve at formulere hvordan jeg har det.. (:

  SvarSlet